Headlines News :

Λαογραφικό Αγέρι.

Δημοσίευση από Art and City | Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012 7:53 π.μ.

Στο Ράδιο Ένα από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11.30πμ, με τη συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων. 

«Πέρασε κι αυτό το καλοκαίρι με τις χαρές και τις ομορφιές του και μετά από τρεις μήνες ξεκούρασης, φθάσαμε πια στις αρχές του φθινόπωρου... Μ΄αρέσει στις αρχές του, να κάνω περίπατο σε μέρη που υπάρχουν πολλά πλατάνια. Έτσι όπως πέφτουν πάνω μου τα κίτρινα φύλλα, μου ΄ρχονται εικόνες από τη ζωή μου... Τα κίτρινα φύλλα ανατριχιάζουν, κυλούν στο χώμα και στέλνουν ένα κλεφτό φιλί στο μάγουλο του μεσημεριού...


Έτσι και το "Λαογραφικό μας Αγέρι", θ΄αρχίσει και πάλι να φυσά με τη μαγική πνοή του, για να μας σεργιανίσει στα μονοπάτια της παράδοσης. Στα μονοπάτια με τα κιτρινισμένα φύλλα μιας άλλης εποχής, με αναφορές στα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπους μας, για να μην ξεχάσουμε τις ρίζες και να συνεχίσουμε την παράδοση της φυλής μας...»
Η εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει η Λίνα Βαλασσά, θα μεταδίδεται όπως και πέρυσι κάθε Σάββατο από τις 11.30 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Όσοι πολιτιστικοί σύλλογοι της Μαγνησίας και όχι μόνο, επιθυμούν να προβληθούν και να συμμετέχουν στην εκπομπή, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με το «Ράδιο – Ένα». Τηλ.2421062024 και 2421085631-4 (Ηλίας Κουτσερής) και κάθε Σάββατο στο 24210-62024 (Λίνα Βαλασσά). Αποστολή email στο info@magnesianews.gr.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.