Headlines News :

4 Τέχνες...

Δημοσίευση από Art and City | Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012 7:58 π.μ.

Σας προσκαλουμε στα εγκαίνια της έκθεσης "4 ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ" των αποφοίτων ενηλίκων ενηλίκων μαθητών του "Ελευθερου Εργαστηρίου Εικαστικών Τεχνών" της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας σήμερα Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 8μμ.

Διάρκεια έκθεσης: 20 Σεπτεμβρίου - 20 Οκτωβρίου 2012.


Ώρες λειτουργίας:
Τρίτη - Παρασκευή: 10πμ - 2μμ & 6 - 9μμ.
Σάββατο - Κυριακή: 10πμ - 2μμ. 

Με την έκθεση αυτή το Εργαστήρι της Πινακοθήκης συνεχίζει τις παρεμβάσεις του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, αποδεικνύοντας τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει και υλοποιεί έναν από τους κυρίαρχους ιδρυτικούς του σκοπούς, στο να παρέχει δηλαδή σε όσο το δυνατόν περισσότερους τη δυνατότητα ενασχόλησης με τις τέχνες.

Η έκθεση αυτή είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας επιμονής και υπομονής από ανθρώπους που διέθεσαν δημιουργικά το χρόνο τους, ξέφυγαν για λίγο από τη καθημερινότητα, ασχολήθηκαν πέρα και έξω από τα τετριμμένα, πίστεψαν στις δυνατότητές τους, άντλησαν δυνάμεις εσώτερες, ανακάλυψαν τον αυτοσχεδιασμό και κατάφεραν με τη βοήθεια των δασκάλων τους να φτάσουν σε επίπεδα ζηλευτά ο καθένας στον τομέα του.

Οι δάσκαλοι που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά τους είναι: στη Ζωγραφική η Έφη Μαλάκη, στην Κεραμική ην Μαριάννα Γκουντουβά, στο Ψηφιδωτό ο Αντώνης Καρακωνσταντάκης και στη χαρακτική ο Αθανάσιος Φαλιάγκας.


Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσειο Γ.Ι.Κατσίγρα, Γ. Παπανδρέου 2, Νεάπολη Λάρισας.
Μοιραστείτε το :

0 σχόλια:

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ...

 

Υποστήριξη : About us | Επικοινωνία | Διαφήμιση
Copyright © 2013. ArtandCity.gr - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.